What's new

Help Preview Not Working Right?

Casmir Landrikson

I'll Just Be the Outcast
#1
Hey, hey, hey. Thanks for coming. XD

So I was working on my most recent BBCode project (an interest check format to use later), and I checked the preview to make sure everything looked okay. After adjusting a few things, I posted the thread in my PW, and it looked completely different. Text was thrown all over the place and flowing over borders, the background was messing up, etc.. I made a new thread with it and clicked "preview" again, and it looked perfectly normal.
Is there something wrong with my computer or is it a RPNation glitch? Or am I just missing something obvious, lol.
Thanks, friends, I 'preciate it!
 

Fyuri

積ん読
Administrator
Supporter
#2
Which preview button are you clicking? There are actually two and sometimes I forget this as well and click the wrong one and end up seeing an incorrect version of my post. Also, if you provide the code people with other resolutions/browsers can see if it works for them and can check for errors.
previews.png
 

Casmir Landrikson

I'll Just Be the Outcast
#3
Which preview button are you clicking? There are actually two and sometimes I forget this as well and click the wrong one and end up seeing an incorrect version of my post. Also, if you provide the code people with other resolutions/browsers can see if it works for them and can check for errors.
View attachment 534444
There are two? Where is the second one, I wasn't aware of it.
I'll post the code when I get time.
 

Fyuri

積ん読
Administrator
Supporter
#4
There are two? Where is the second one, I wasn't aware of it.
I'll post the code when I get time.
I posted a screencap in my reply. If you edit there are two and I found that for some reason one doesn't show edits. Drove me nuts when I was editing a code and couldn't figure out why my changes weren't showing in the preview. Took me a hot minute to figure that out.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top